Post by riemarubendisf on Feb 19, 2022 4:10:43 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa točke napak ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
prosim naredite tako, da boste hitreje dobili lvl, kot bi ocenil 5 in prepovedal hekerje in glikterje, kar je težava
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Märulimängud kjm
Včasih se ne morem premakniti in moj zaslon ne more, včasih pa se ne morem pojaviti in ko igram načine, kot je party mix, moje nastavitve nadzora znova zaženite, prosim, popravite
Helt Forsvar Kong Strategi jecf
Ta igra je super, prosim poskusite to igro
Naj bo brez povezave in se vam ni treba vsakič prijavljati, če je bilo to prvo mesto za delo brez povezave in ne več
... -iphone-7-plus-case-3d-glitter-sparkle-dual-layer-quicksand-bling-sparkle ... -device-for-fps-shooting-game-gun-joysticker-gamepad-in-vive-controller
Super je, da imaš lahko veliko pušk in orožja!!
Zelo dobro je in vse to, a vsakič, ko streljam iz pištole, se ne ustavi! To je nadležno!
Všeč mi je bila igra, prosim, prosim ypu vulcron, da jo naredite, da boste lahko igrali brez povezave plsssssss
Igra je super, vendar vsakič, ko se prijavim, traja 20 minut, da pridem do glavnega menija
Dobro, vendar lahko izboljša grafiko
Igrajte ali lahko dovolite igralcem, da se uvrstijo na višje mesto v načinu brez povezave (-90 % xp)
Igra se zruši Vsakič, ko poskušam sodelovati na tekmi
Ta igra je dobra, vendar ima samo zdravje, brez oklepa. Sovražnik lahko z enim strelom doseže visoko točko v tekmi. In tudi nekaj hrošča v tej igri, kar pomeni, da lahko sovražnik strelja skozi zid in je cilj slab, res je zelo slab. Prosim popravi
bolje bi bilo, če bi dodali gumb za počep
Igra je na splošno odlična, vendar sem imel težave s streljanjem. Kadarkoli ustrelim pištolo in neham streljati, bo pištola še naprej streljala, dokler nima več streliva, nič drugega ni res slabo v igri do zdaj
to je totalno znižanje. odločili so se, da je dobra ideja ODSTRANITI BOTE. če upate na dobro staro igro fps brez povezave, raje prenesite starejšo različico!
Kontrole so včasih tako trde, da se ne morem niti premakniti, čeprav premikam krmilno palčko
Download Pixel Gun 3D: FPS Shooter & Battle Royale APK latest ...
IGRALA JE ENKRAT NA 120 FPS, TRI TJEME. OFFLINE TDM , BREZPLAČNA SPLETNA ZA VSE IN BATTLE ROYALE IN SE ZDI TA IGRA POPOLNA. BO MOJ LJUBLJENI. 🥺❣️ HVALA VAM RAZVIJALCEM, VEM, DA MORATE ZDRUŽITI DENAR, A ZMANJŠATI TE PRAŠNE OGLASE. NADLEŽNI SO IN LAHKO DEJANSKO PREGNEJO IGRALCE. DOBRE IGRE NIMAJO NADLEŽNIH OGLASOV ZA Npr. :- CODM IN PUBGM. EDIT - MESEC JE OD KOT IGRAM. SEM CELO FORMALNO POŠAL PO ELEKTRONICI. VENDAR JE ZIDA, DA JIH NI ZDRAVILO. OGLASI SO TAKO MOŽNI. TAKO ZMANJŠUJEM ⭐
Včasih mi je bila ta igra všeč, vendar je nova posodobitev grozna. Sovražim jo, dokler je ne popravite. Te igre ne bom nikoli več priporočil na svojem kanalu YouTube
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Azione nck
Vsi se v tej igri bolj potrudijo in kampirajo in skačejo vse veliko in veliko hekerjev
Ta igra je sicer dobra, vendar je zanič. Pixle gun 3d je veliko boljši
Igra je odlična in zabavna, vendar obstajajo slabosti, zakrpati morate ta vodni tobogan, ljudje se dvigajo tja in namestiti morate namerna skrivna skrivališča
Ko igram igro in postanem res dober in me razveseli aplikacija
Všeč mi je aplikacija, kul!
Vulcron ali lahko odstraniš quickscope njegov op, zaradi njega me vedno ubijejo, zato naj bo tako, da ko nekdo daljnogledi potrebuje čas in da ga zapreš, je potreben tudi čas in morda upočasni tvoje gibanje in veliko skače
Combat Quest Archer Action RPG 0.16.0 MOD Neomejen denar ...
Všeč mi je sistem napredovanja. Izenačevanje navzgor In dejstvo, da ne vidim ljudi, ki uporabljajo isto orožje, vsi delajo svoje in obožujem igralce s pištolo in streljanje, je odličen razlog za to, kako ciljam in je preprosto popolno kot call of duty, vendar slikovnih pik
Joker 213
Vsakič, ko vstopim v svoj račun, piše 1000+, poskušam znova zagnati telefon in ga izklopiti, vendar je še vedno tam, prosim, popravite
Pravkar ste kopirali pixel gun 3d
v redu je, grafika je ok, ostalo je ok, ampak EN VEČJI problem. nimamo azijskega strežnika in smo bili prisiljeni pridružiti se ali na strežnike, v katerih nihče ni na spletu.
Ta igra je tako kul 😎 Vedno me ubijejo, ampak koga briga Igra je nic
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksyon ozd
Jezen sem, spomnim se og 2016 dni na otoku Halloween, izkoriščanja piratskega zaliva in še veliko več in Božičkove delavnice so moji najljubši zemljevidi odstranjeni? NE, ZAKAJ JE OUTPOST HEPA IN PREVEČ SKRIVNI BUNKER IN VISOKO POPOLDNE IN DRUGE ZEMLJEVIDI SO LAME in najbolj moteča stvar je nestalnost orožja tukaj vam bom pokazal AWP zame direkten zadetek ne šteje zame še nekdo drug lahko samo daljnogled in križec ni blizu njega in BAM zberejo milijon in pol ubijanja za druge puške, zajebejo te
Všeč mi je bilo, vendar mi ne dovoli več pridružiti strežniku.